Nyttigare coleslaw

Publicerad den 9 maj, 2013 i Det goda livet, Mums | 1 kommentar

Min sambo har experimenterat fram en nyttigare coleslaw

Här kommer receptet:

1/2 hackad rödlök

3 grovrivna morötter

1/2 vitkålshuvud

2 msk lättmajonnäs

2 tsk dijonsenap

2 dl lättcrème fraiche

1-2 dl turkisk yoghurt alt kvarg

 

Hacka(slica) vitkålen. Lägg den i sockersalt lösning i ca en timme. Detta för att mjuka upp den lite. Skölj ur ordentligt efteråt.

Blanda lättcrème fraîche, lättmajonnäs och turkisk yoghurt. Salta och peppra.

Mixa ihop med rödlök, morötter och vitkål.

ÄT!

Ps. Den är ännu godare dagen efter 🙂

 

    1 kommentar

  1. Vill du minska ännu mer på fettmängden så ta bara turkisk yoghurt o skippa majo samt crème fraîche. O har man brådis men vill ha mjuk kål kan man krama den en stund m händerna efter att man strimlat den. Bra work out för armarna 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: