Fortsättning på förra inlägget :)

Publicerad den 22 augusti, 2013 i Det goda livet | 0 kommentarer

Så nu sitter jag här 41 år och lever det livet jag vill leva. Får erbjudanden om massa spännande saker med jobbet på SATS och nu är äntligen mitt egna företag registrerat och klart(efter massa krångel 🙂 ) Även där är det mycket på gång.

När kom förändringen? När jag började vara mig själv och inte slösa min energi på att vara fröken Perfekt.

Nu lever jag med en sambo som älskar mig som den jag är med alla fel och brister. Eller som han säger tack vare dem. Han älskar mig för att jag är tetig(för alla icke-göteborgare betyder det konstig 😉 ) inte trots det. Jag har accepterat att jag är tetig och då träffar man människor som faktiskt uppskattar det 🙂

Jag får vara sur, ledsen, glad, tokig, rolig, hyperaktiv, trött, galen, tetig alltså vara jag.

Han kom in i mitt liv för jag är jag, inte trots att jag är jag.

Mitt företag har knappt dragit igång och jag har redan fått erbjudanden på jobb, även när jag inte talar om det. Känner en sådan tacksamhet och kommer aldrig ta det för givet.

Jobbar med deltagare på mina klasser som ger 100% och strålar med en sådan energi och glädje.

Kör med mina PT-klienter som varje gång pressar sig själva längre och längre.

Fibromyalgin och allt annat som min kropp gett mig är nu ofta hanterbart och jag kan även använda det till något positivt...... äntligen!

Lever med min familj med min sambo och våra barn som får mig att skratta högt, le och ibland dra mig i håret ibland 😉 Vi lever ett galet roligt liv med grillning med marshmallows på altanen sena kvällar och mysiga helger med godis (eller/och B&J 😉 )på fredag och en obligatorisk stor fruktsallad på lördag.

 

=Livet är underbart och det var värt den tuffa resan!

 

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: