Upp som en sol…..

Publicerad den 24 augusti, 2013 i Det goda livet | 4 kommentarer

Dagen började underbart. Trött, men alltid lika glad att få träffa galna klassen 🙂 Lite ringrostig på Soma Moves, men har ju inte kört den på ett tag. Inte vara för hård mot sig själv 🙂

Sen kom solen, Zumban. Denna explosion av glädje, energi, kraft! Dessa leende deltagare som gav allt. Sån underbar känsla. Om jag bara kunde lägga den energin i en flaska och öppna den när livet inte är lika fjäderlätt. I eftermiddag skulle jag behövt mig en rejäl klunk. Känns som vad jag än säger, vad jag än gör blir fel. Låsa in mig i gruppträningssalen, släcka ner ljuset, dra på högsta volym och dansa från hjärtat hade varit så skönt. Släppa alla måsten, borde, skulle gjort en liten stund för att bara vara i nuet. Det är som om allt ont all sorg, all ilska bara rinner av mig. Tror inte familjen uppskattar om jag ställer mig framför tv:n när de ser på film och dansar loss 🙂

Nu reser jag mig upp, borstar av all s#*¤t och njuter av helgen. Ville bara gnälla ett litet tag.

Liten hemlighet: När jag är riktigt deppig spelar jag Smile med Michael Jackson, storgråter och sen mår jag bättre. Ha ha ha ha!!! Inte så mycket hemlighet längre eller hur?! 😉

Så illa är det inte i dag, men en dos av min fina zumbaklass hade jag allt behövt 🙂

 

Stor kram på er och ha en härlig lördagkväll!

    4 kommentarer

  1. Tessan tänk på all energi som du ger oss! Så tacksam att få gå på dina pass och känna glädjen och värmen! Du är verkligen en inspirationskälla!

    • Så snäll du är!!
      Ni ger mig så mycket mer än ni kan ana! Tack för att du kommer till min klass!

  2. Och du anar nog inte hur mycket du ger var och en av oss som besöker dina klasser! Det är precis som Jill säger: Du är en otrolig inspirationskälla! Så tråkigt att du känner att allt du säger och gör blir fel, när det är precis tvärtom på dina klasser. Det du säger och förmedlar i din dans känns så rätt och äkta och går rakt in i hjärtat! Men visst är det skönt att "gnälla" lite ibland, det behöver vi alla 😉 En stor, stor bamsekram till dig! <3

Kommentera

%d bloggare gillar detta: