Guldhjärtat 2013 nominering

Publicerad den 26 oktober, 2013 i Det goda livet, Träning | 0 kommentarer

Så fantastiskt glad att fått reda på att jag är nominerad till Guldhjärtat 2013, årets gruppträningsintruktör. När jag läser alla namn på de nominerade blir jag så överväldigad och det känns overkligt att jag står med på samma lista som dem. Det värmer så otroligt mycket att mina deltagare tagit sig tid att skriva så fina ord om mig. Började gråta när jag läste den vackra texten. Jag förstår att det inte är realistiskt att jag skulle vinna. De andra instruktörerna är helt otroliga. Måste ju erkänna att jag gärna hade velat ställa min barnsliga 41 åriga själ däruppe och tagit emot sådant stort pris 😉

Så jag lägger upp länken till sidan och om du skulle tycka att jag passar att vinna så skulle jag bli glad om du röstade 🙂

 

http://fitnessfestivalen.se/guldhjartat/

 

Ha en härlig helg!

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: