”Biverkning” av 5/2-fastan

Publicerad den 7 februari, 2015 i Det goda livet | 2 kommentarer

Som vissa vet kör jag 5/2-fasta. Gjorde det innan jag var gravid och börjat igen för ca 3 veckor sedan. Detta har nu börjat leda till bra, men samtidigt "dåliga"bieffekter. När jag numera äter onyttigt får jag kraftiga magsmärtor. Detta gäller både chips och liknande men också fel mat. I vanliga fall börjar jag varje dag med smoothie och 2 ägg. Bonusdottern fyllde år och fick välja frukost. Amerikanska pannkakor, bacon och apelsinjuice.   Jag har aldrig haft en känslig mage och klarar allt...... Låt mig ändra den meningen. Klarade allt. Den frukosten gav mig magknip i 2 dagar. Ser inte detta som något stort problem.   Det gör det lättare att välja nyttiga alternativ. Vem vill sitta på en lördagskväll med svåra magsmärtor....Ville bara berätta det eftersom jag nu sitter här på lördagskväll med magknip

    2 kommentarer

  1. Varför kör du den dieten och vad är den bra för??

    • Jag kör den för mina leder. Det har blivit bättre sen jag började. 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: