Göteborgsvarvet! Herrregud, jag fixade det!!

Publicerad den 31 maj, 2015 i Det goda livet, Träning | 0 kommentarer

Skrev detta inlägg i torsdags:

Ångest över att lämnat min son på 9-månader. Jag ska vara borta i 20 timmar. Skall på standup med Gabriel Iglesias i Göteborg. Det har gått 30 minuter och jag har redan panik......
Tänkte då ta mig tid att skriva kite om Göteborgsvarvet. JAG KLARADE DET!!
Jag klarade det...... Kan fortfarande inte smälta det. Gick(joggade 2 min bara) hela vägen och tog mig runt på under 3 timmar. Vilken upplevelse. En dröm jag haft i 20 år. En dröm jag aldrig skulle bli verklig. Jag gjorde det. Och jag var inte trött konditionsmässigt. Det som stoppade mig från att jogga var kroppen. Första 5 km gick fantastiskt bra och jag hade sällskap av en gammal medlem på gymmet(och hon som fick mig att verkligen göra detta) Pixie. Efter det gick jag själv resten av tiden. 6 km började knäna värka och vid 8 km hade värken flyttats till höfterna. Vid 12 kändes det som att knäna skulle gå av om någon råkade stöta till mig eller jag skulle gå fel. Vid varje trottoar gick jag försiktigt ner och upp. Ville dock inte ge upp när jag kommit så långt. 😉
Nu var min enda tanke "fasiken vad det gör ont". Men min envishet tvingade mig vidare. Uppför Linnégatan, 19 km har gått och bara 2 kvar. Började först att jag verkligen kan klara detta. 20km började jag jogga/gå om vartannat. Adrenalinet slog in och tårarna var nära. Stannade till innan mål och fotar bara för att förstå....jag klarade det!!
Väl i mål bröt jag ihop och började storgråta. Vilket lyckorus. Får tårar i ögonen när jag tänker på det. Snabbt kommer en sköterska fram och frågade om jag mådde bra. Kunde bara svara: Trodde aldrig jag skulle lyckas. Jag klarade det, jag klarade det. Samtidigt grät jag, ja jag fulgrät. 😀
Knäna, höfterna värkte och jag gick som nya killen i fängelset som precis tagit en dusch och tappat tvålen..... 😉
När det var dags att böja sig ner för att ta av chipet fick jag hjälp. Ha ha ha!! Sån underbar dam som sen knöt skorna åt mig. <3
Min sambo tittade på mig när jag kom in i bilen och frågade: Om jag betalar, skulle du göra detta igen? Han förväntade sig inte detta svar...... ABSOLUT!!
Tack Göteborg för energin och glädjen ni gav oss deltagare. Hade inte klarat det utan er peppning och er sång. Tack till min sambo som dök upp på tre olika ställe nu det loppet och peppade mig!
Om allt går bra ses vi nästa år!

Göteboborgsvarvet2 Göteborgsvarvet1 Göteborgsvarvet3 Göteborgsvarvet4Tjejerna på GöteborgsvarvetPixie på Göteborgsvarvet

Kommentera

%d bloggare gillar detta: