Ja, jag gör det!

Publicerad den 14 maj, 2015 i Det goda livet, Träning | 3 kommentarer

I mitt förra inlägg skrev jag att jag fick ge upp Göteborgsvarvet i år. Fick så fina och stöttande ord. Tänk att det finns människor som bryr sig så mycket. Tack! Satt och läste alla kommentarer och gick in på mitt Instagram-konto. Där fanns ett meddelande från en fd medlem på gymmet och deltagare på mina klasser. Hon flyttade till södra Sverige med sin livs kärlek. I bland när de åker upp och hälsar på får jag dansa med dem igen 🙂

Så vad gjorde hon? Hon föreslog att jag skulle gå Göteborgsvarvet, precis som hon ska göra. Gå tills de stänger ner allt. Det var ju faktiskt det jag från början sa att jag skulle göra. Ta mig runt på mitt sätt, eller rättare sagt ta mig så långt jag kan.

Så den 23/5 har jag nu bestämt mig att gå Göteborgsvarvet. Nervös med glad!

Jäkla artros och Fibromyalgi, ni ska inte hindra mig från att leva! 😀

Tack Pixie!

    3 kommentarer

  1. Du är en sån stark människa. Fysiskt och psykiskt . Kramar Eva B.

  2. Heja, heja! ???

Kommentera

%d bloggare gillar detta: