Nu får jag äntligen träna igen!!

Publicerad den 19 juni, 2015 i Det goda livet, Träning | 3 kommentarer

Opererades för ca 2 veckor sedan för bland annat framfall. Tjoho! Efteråt fick jag inte träna något alls. Inte ens lyfta något över 10 kg. Min son väger 12kg...... Oooops.

Familjen var snäll och hjälpte mig. Inte alltid med ett leende ;D

Kunde dock inte motstå att åka till jobbet på tisdagarna och titta på min grymma PT-smallgroup. Hade en snäll PT som hjälpte mig med klassen när jag var sjuk så stod bara och skrek på dem lite. Det lilla gjorde att jag fick ont. Hmmmm... insåg då att jag nog ska ta det ännu lugnare. Tänk vad man använder bäckenbotten mer än vad man anar. Men i går var det äntligen dags. Fick börja jobba och även träna lätt. Har lite svårt med gränser så när någon säger att jag ska träna lätt vet jag inte vad det innbär. Insåg snabbt att det betyder LÄTT! Ha ha ha ha!!! Tur att jag inte kör Zumba förrän nästa lördag....

Vore nog bra om de var mer specifika för oss lite udda folk 😉

Så nu tillbaka på banan. Ska börja fokusera mig på min egen träning ett tag. 2 veckor helt utan träning, inte ens promenader, gör att lederna är förbannade på mig. Ska ta väl hand om dem nu. Detta var en bra påminnelse på hur viktig träning är när man har ledproblem och även många andra skador/sjukdomar.

Nå, nu ska jag tillbaka till min galna familj och fira midsommar.

Ha det gött!

 

    3 kommentarer

  1. Heja Tessan ??✊??! En fråga bara hur visste du att du fick framfall. Bekymrad själv lite om det med framfall...

    • Jag gick för jag hade svårt att få någon effekt på bäckenbottenträningen. Då visade det sig att jag inte kan få någon effekt pga framfall.

  2. Krya på dig, vila ordentligt och ta hand om dig ?!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: