Träningsresa Fuerteventura

Publicerad den 19 juni, 2015 i Det goda livet, Träning | 0 kommentarer

Nu har jag startat ett samarbete med Sun sports camp och Apollo. Tillsammans med Christian Blixt, en fantastiskt duktig PT, kommer jag köra klasser på Fuerteventura 11/8-18/8. Vi har satt ihop ett riktigt roligt och givande schema med allt från Organic Bodywork på morgonen till ett tufft Crosstrainingpass på kvällen på stranden. Utöver det blir det workshops och föreläsningar där deltagarna lär sig mer om träning och hälsa. Är så otroligt förväntansfull. Kommer inom kort skriva ut ett kort drag av schemat här.

Nyfiken på att hänga på? Gå in på denna sida:

http://www.sunsportscamp.se/aktuellt/tessanterror-och-christian-blixt-s-traningsresa

Har du fler frågor om resan kan du gärna maila mig så berättar jag mer.

Christian är otroligt kunnig PT och har bland annat Crossfit-utbildning utöver massa andra utbildningar. Han kommer, förutom köra roliga pass, lära dig hur du ska träna för att nå just dina mål. Kommer nog även bli lite udda akrobatiska övningar att briljera mer när du kommer hem 😉

Jag kommer köra OBW, Afro, Zumba, Crosstraining och ha lite workshop i nyttigare alternativ till fika och mellanmål.

Ha nu en underbar midsommar så hoppas jag att vi ses!

 

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: