Boostar kroppen!

Publicerad den 15 juli, 2015 i Det goda livet, Träning | 0 kommentarer

Har dragit igång med uppdrag Boosta kroppen. Har så underbara människor omkring mig som också vill hjälpa så dettablir spännande.

Efter graviditet och amning har jag börjat med Glykosamin igen. Utöver det tar jag D-vitaminer, efter jag läste vad D-vitaminbrist kan leda till... USCH!!

Några gånger om året tar jag en kur med Mivitotal Plus. Själv tycker jag det är gott men fick höra av en PT-klient att jag skulle varnat henne för den vidriga smaken..... Ha ha ha ha!!! Förlåt Laura!!  Som jag berättade i början har jag fått extrahjälp. För några dagar sedan fick jag ett samtal från en medlem på SATS Märsta jag jobbar, en underbar, omtänksam kvinna, Sussie, som tänkte på mig när hon fick ett tips om naturlig behandling mot ledvärk. Istället för att bara ge mig receptet gör hon en fin present där hon har blandat allt OCH skickat med receptet. Tänk vad fina människor det finns. Så nu ska jag köra järnet. Är nästan fullbokad med PT-klienter i Augusti så kroppen behöver vara på topp. Har nu ledigt så själen får sin återhämtning 🙂

Att älska sitt jobb är ett lyxproblem, men kan faktiskt vara ett problem ibland. Att känna ansvar för sina PT-klienter kan också vara klurigt ibland.Har så svårt att säga "nej, jag är på semester". Vill ju att de ska nå sina mål och vill följa dem varje steg på vägen. Är så otroligt stolt när jag ser dem kämpa och nå sina mål.  Har nu insett efter några dagars ledighet att jag är bättre PT om jag tar hand om mig själv. Självklart kan jag köra på, men om jag  laddar kropp och själ kommer jag kunna ta bättre hand om dem, mig själv och min familj. Så nu njuter jag av ledighet tillsammans med min underbara familj. Njuter av att inte göra inget......eh, så lite man kan göra med en 10-månaders bebis och 3 andra galna, underbara barn på 12,16 och 18 år. Sen får vi ju inte glömma min ännu galnare sambo också. Så, vila....inte riktigt. Låt oss kalla det aktiv vila 😉  <3

 

image

Min räddare i nöden. När orken  är i botten funkar Mivitotal som en kickstart!

image

Här är glykosamin jag använder.

image

Presenten jag fick från snälla Sussie

image

Tänk vad gott man kan sova. Finns väl inga regler för hur man ska ligga i en säng 😉

image

Syskonkärlek. Leon och hans två systrar på promenad. Leons lyser av glädje!

 

 

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: