Blandad helg

Publicerad den 26 augusti, 2015 i Det goda livet, Träning | 0 kommentarer

image

Här är Bosse. En av mina fantastiska PT-klienter som fått jobba med rörlighet i värmepump.

 

Skön helg med blandning av jobb och ledighet. Lördag jobbade jag halva dagen. Började med PT-timme i vårt värmerum på jobbet. Vi körde rörlighetsövningar/yoga. Bra för både min PT-klient och mig. Skönt att få spendera en timme i ca 38 grader. Mina muskler och leder älskade det. Om du har problem/värk i leder eller/och muskler, testa gå på ett pass i värmerum. Brukar bli värre första gången, men sen är det verkligen lindrande. Har du PT och de har värmerum i gymmet, be om en timme där. Så fantastiskt skönt!

Många tror att vi PT bara kör styrkepass med våra klienter. Speciellt om man kallas Tessanterror 😉

Men det är så mycket mer. Många gånger handlar det även om rörlighet och balans. För kroppen behöver ju alla delar. I vissa fall mer av något för kroppen ska må bra. Och när man jobbar balans och rörlighet blir det också styrka, bara på ett annat sätt,

Därefter blev det PT-pass med en klient jag haft ett tag. Först när hon och hennes man skulle gifta sig. Då körde jag med båda. Nu efter graviditeten har vi "tjejtid". 🙂 Hon har utvecklats så otroligt under denna tid och är så glad att jag får följa henne. Trots "krämpor" pressar hon igenom varje gång. Varje gång på jobbet får jag  träffa människor som ger mig inspiration och skratt. LYX! LYX! LYX! Avslutade min jobbdag med en timmes Zumba. Kan man ha ett bättre jobb?! 😀

Resten av helgen har varit mys med sambo och ett av våra barn. Största tjejen hälsar på sin pappa och de två mellanbarnen är hos sin mamma. Väldigt tyst hemma..... 😮

 

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: