En dag att vara tacksam

Publicerad den 30 augusti, 2015 i Det goda livet, Träning | 0 kommentarer

Efter en sådan här dag är jag tacksam. Extra tacksam. Jobbade några timmar i dag. I går blev det heldag och eftersom jag ändå skulle på möte så varför inte få glädje och inspiration av klienter. Började i går träna med en ny klient. Han drabbades för 5 år sedan av en stroke och kommer träna själv och med mig för att kunna leva ett "vanligt"liv. För att kunna göra sådant som vi tar för givet. Resa sig upp, gå upp för trappor, lyfta saker. Med hans envishet och vilja kommer han att lyckas och jag ser fram emot att följa honom. Efter det är jag tacksam att min kropp inte bråkar med mig mer. Igår körde jag ett 2-timmars Zumbapass som jag teamade med en duktig kollega Emelie. Så kul med alla deltagare som lyfter taket totalt i TVÅ TIMMAR!! Tacksam för min kropp som klarar av allt jag tvingar den till. Ibland vaknar jag och säger "förlåt". Förlåt för jag gick i fel skor. Förlåt att jag dansade 2 timmar. Förlåt för jag hoppade och hoppade och hoppade 😉 Förlåt för jag inte tänker på hur det får dig att må. Ett stort tack för du står ut med mig och så tacksam för du inte ger upp än 🙂

Vill också ge er ett tips på en övning som jag gör med nästan alla mina klienter: Kryp! Det är en övning som både är bra för hjärnan och det är en helkroppsövning. Låter enkelt? Nja....inte för alla. Har sett alla möjliga stilar. Det svåraste brukar vara att jobba ta fram höger fot samtidig som vänster arm och sen skifta. Testa och se vad som händer. Är du förälder till krypande bebis? Testa krypa efter dem en stund. Snacka om tuff träning! 😀

Berätta hur det gick!

Så sammanfattningen för dagen: var tacksam för att din kropp samarbetar och börja krypa!image Här är en del av Zumbagänget!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: