Tack Topphälsa!

Publicerad den 19 augusti, 2015 i Det goda livet | 1 kommentar

Sitter med tårarna i ögonen och kan inte riktigt förstå. Någon kallar mig inspiration. När man sitter i sin vardag med allt vad det innebär är det svårt att se sig själv som någons inspiration. Kan inte förstå att mitt liv kan inspirera någon men är så glad att det gör. Jag brukar säga att jag inte ångrar något jag varit med om. Låter lite väl "hurtigt" eller hur?! Så hur tänker jag?

Tack vare ett HEMSKT förhållande flyttade jag tillbaka till Sverige från USA tidigare än jag tänkt. Jobbade där som au-pair, Denna stress kombinerat med annat vi inte behöver ta upp just nu, gjorde att stannade jag till i mitt liv och slutade leva i några år. Drömmen från början var att resa runt jorden och uppleva allt som finns. Min stopp i livet ledde till Bella, min älskade dotter. Händelserna och alla skador gjorde att jag öppnade ögonen för friskvård. Det ledde till en ny inriktning i livet med träning. Etc etc etc.

De dagarna, som i dag, när jag inte känner mig bubblande glad utan mer som ett utskitet äpple :O

stannar jag upp och tänker på vad jag har och hur jag nått hit. De där stigarna som varit branta ibland och fyllda med taggiga snår och stora bumlingar till stenar som fått mig snubbla till ibland. Men herregud, vilken fin stig. Ljuset har hela tiden lyst igenom träden och trots att jag inte alltid sett det och fortfarande inte alltid ser det är det en fantastiskt vacker stig.

livet är så otroligt! I dag när jag haft några intensiva dagar kommer så fina mail och kommentarer från människor som läst om mitt liv i Topphälsa. Människor som får mig le, precis som ni som följt mig ett tag. Som delar med sig av sina livsöden. Som precis, som vi gör, vågar berätta var de kämpar med och känslorna. Jag har fått höra att jag inspirerar, men om ni bara visste hur mycket ni inspirerar mig, får mig att le. Tack!!!

Och med det vill jag också tacka Lotta Svedberg som bad om att skriva en artikel om mig och tyckte det var intressant nog att skicka till Topphälsa. Ett stort tack också till Topphälsa som publicerade den. Och ett stort tack till er som läst den och gått den 🙂

Slut på detta flummiga inlägg och dags att passa på att vila 20 minuter till det att Leon vaknar från sin lilla Powernap.

Stor kram på er alla och ha en fantastisk dag!

    1 kommentar

  1. Så klart Du inspirerar och när jag är omotiverad att fortsätta då läser jag dina peppande inlägg. Du är en förebild för mig och exempel på allt är möjligt bara man vill och kämpar! Stor kram till dig ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: