Så mycket som hänt!

Publicerad den 11 november, 2015 i Det goda livet | 0 kommentarer

Så, trodde jag skulle köpa en dator... Tji fick jag. Bett min sambo hjälpa mig. BIG MISTAKE!! Vi kompletterar varandra bra...oftast. Jag är för spontan och han behöver 3 år för att köpa en soffa... Behöver jag säga mer?!

Sa att jag skulle skriva mer nu när jag skulle köpa en dator. Eftersom inte så blev fallet så har jag nu lånat en för att skriva 🙂

På lördag SKA jag köpa dator. Har jag sagt i en månad nu 😀

I alla fall, mycket har hänt, men ändå inte. Jag jobbar fortfarande på SATS Märsta. Ökat på med klasser och PT-klienter. Kör nu även Zumba på SATS Väsby på söndagar. I söndags utbildade jag mig till AFHO-instruktör. Dansklass som blandar afro och house. Högt tempo och kul. Förhoppningsvis kör jag en sådan klass i vår.

Min lille son är nu snart 15 månader och fortfarande en solstråle. Har börjat få in en härlig groove när han dansar. Favoriten för tillfället är Dance little sister med Terence Trent Darby, min nya låt på Zumban.

I går var jag hos läkaren och tog reumatologprover. För 20 år sedan tog jag ryggmärgsprover som visade att jag har någon slags reumatism men inte vad. Lovade gå vidare med det...... Ja, det gjorde jag ju faktiskt... nu 😉

Tyckte inte det behövdes då jag faktiskt klarade vardagen bra. Nu är kroppen trött och värker på morgnarna speciellt. För några veckor sedan började även bröstkorgen värka. Vet inte vad det innebär. Annars är det som vanligt med värk och trötthet, bara att det har ökat volymen. Glad att jag lärt mig att inte stanna i känslan av  värken utan bara låtar den finnas där.

Så om ca 3 dagar kommer svaren. Vill inte det ska visa någon reumatism, men samtidigt vill jag eftersom då kan jag börja göra ännu mer för att må bättre.

Gick till läkaren för några veckor sedan pga smärta i ben och rygg. Då kände de att det var mindre utrymme mellan vissa kotor. Magnetröntgen väntar nästa vecka. Fullt ös! 😉

Ibland undrar jag om folk tror jag hittar på eller överdriver. Låter ju inte normalt med så många grejor. Att jag sedan råkade ut för en misslyckad framfallsoperation i somras som ska göras om är ju grädde på moset.

Får på något sätt skita i vad folk tror och luta mig mot att jag själv vet sanningen.

Jag lägger ut några bilder på mina härliga barn, speciellt minstingen som växer så snabbt. Kort,abrupt, glatt slut på inlägget 😉

Fina ungar

 

Leon 1 år

 

Leon 1

Leon i USA

Leon med fil

Leon1

Tackkort Leons dop

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: