Ont, men vem har inte det?!

Publicerad den 6 september, 2016 i Det goda livet | 2 kommentarer

Jag vet att jag ibland klagar på min smärta. Detta betyder inte att jag tycker synd om mig. Jag blir bara arg och ledsen när den bråkar för mycket. 99%......nja, 90% av tiden tycker jag faktiskt att den hjälper mig. Först och främst har jag ju faktiskt det bästa jobbet för någon med mina "problem". Jag är alltid(speciellt om du frågar min sambo ;)) på ett gym där jag rör på mig mycket. Jag får träna OCH få betalt för det! Vänta, ännu bättre, jag får betalt för att dansa! Det brukade jag betala för att göra på en nattklubb. Ekonomiskt och själsligt bra kombo! Tack vare alla mina skavanker har jag även fått många övningar jag kan hjälpa mina klienter med. Bra, eller hur?! 🙂

Har jag så ont att varje steg får mina knän att vifta vit flagg och ge upp ibland? Ja, men efter två månaders sjukskrivning utan någon som helst träning vet jag att det är MYCKET VÄRRE utan träning! Ibland påminner livet oss om att det faktiskt inte är så dumt i alla fall. Det kunde vara värre. Jag är nyförlovad, har 4 barn som gör mig glad och galen(även sambo ;)) ett jobb som får mig att le stort varje dag. Som min pappa säger: Varje dag ovan jord är en bra dag!

    2 kommentarer

  1. Så sant! Nu fick du mig att gråta en skvätt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: